Van Disseldorp
De Echte Bakker

Onze broodspecialiteiten

Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

GildeSpelt Extra

GildeSpelt Extra

Een uniek speltbrood met gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine. Vooral zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren die een gunstig effect hebben op het cholesterol gehalte in uw  bloed. De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een gezond brood met een heerlijke smaak. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.

GildeKorn

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

GildeGraan

GildeGraan

GildeGraan is van oorsprong een Frans brood en heeft in Frankrijk al meerdere prestigieuze prijzen gewonnen. We bakken dit brood met een wilde korst zodat de krakende versheid goed tot zijn recht komt. GildeGraan is gemaakt van tarwe, rogge, gerst en haver en we gebruiken zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad en verschillende moutsoorten in ons recept.

Bosbrood

Bosbrood

Zeer donker brood met een lichte moutsmaak. Het brood blijft zeer lang mals en is gedecoreerd met roggebloem.
Gildegoud

Gildegoud

Een bruin kleurig brood met de eet-eigenschappen van witbrood. Het brood is zeer geschikt voor dagelijkse consumtie, vooal ook voor kinderen en ouderen vanwege zijn malsheid.
Korrelvolkoren

Korrelvolkoren

Bevat gebroken tarwekorrels die nog zichtbaar in het brood zijn. Een dondeervolkorenbrood met een klein volume maar dat erg lang mals blijft. De zichtbare gekneuse tarwekorrels zijn afkomstig van de nog werkende molen 'De Arend' uit Terheijden. Een echt streekproduct.
Meerzadenbrood

Meerzadenbrood

Een volkorenbrood dat is gedecoreerd met sesamzaad bevat een gedeelte roggemeel en meerdere zaden zoals: haver, mais, boekweit, gierst en tarwekiemen.
Waldkorn

Waldkorn

Een meerzadenbrood met een donkere kruimkleur en een grof karakter en een stevige bite.

ZonnebloemBrood

ZonnebloemBrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

Andere specialiteiten

Alle tijd voor Desembrood

Wij presenteren met trots onze Desembroden.

Lekkerste Brabantse Worstenbroodje!

De specialiteit van Echte Bakker van Disseldorp.

Kollenburger Spelt

Kollenburger Spelt is een oergraan dat verbouwd wordt in ons eigen Limburg.

Gebak

Wij hebben voor u ook een ruim assortiment aan gebakjes.

Taart

Wij hebben ook verschillende soorten taarten in ons assortiment. Vlaaien, verjaardagstaarten en bruidstaarten in verschillende soorten en maten.

Van Disseldorp, De Echte Bakker (in deze winkel kun je de Echte Bakkers E-bon alleen geprint inleveren)

Dorpsstraat 97a
4851 CL Ulvenhout
(076) 850 850 3
maandag 08:30 - 17:30
dinsdag 08:30 - 17:30
woensdag 08:30 - 17:30
donderdag 08:30 - 17:30
vrijdag 08:30 - 17:30
zaterdag 08:00 - 16:30
zondag Gesloten