Onze broodspecialiteiten
Als Echte Bakker ontwikkelen we regelmatig heerlijke nieuwe broden. Deze broden zijn gemaakt van de beste grondstoffen die alleen voor ons verkrijgbaar zijn. Kom eens langs. We laten u graag onze specialiteiten proeven.

GildeSpelt Extra
Een uniek speltbrood met gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine. Vooral zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren die een gunstig effect hebben op het cholesterol gehalte in uw bloed. De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een gezond brood met een heerlijke smaak. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.

GildeKorn
Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

GildeGraan
GildeGraan is van oorsprong een Frans brood en heeft in Frankrijk al meerdere prestigieuze prijzen gewonnen. We bakken dit brood met een wilde korst zodat de krakende versheid goed tot zijn recht komt. GildeGraan is gemaakt van tarwe, rogge, gerst en haver en we gebruiken zonnebloempitten, sesamzaad, lijnzaad en verschillende moutsoorten in ons recept.

Bosbrood
Zeer donker brood met een lichte moutsmaak. Het brood blijft zeer lang mals en is gedecoreerd met roggebloem. |

Gildegoud
Een bruin kleurig brood met de eet-eigenschappen van witbrood. Het brood is zeer geschikt voor dagelijkse consumtie, vooal ook voor kinderen en ouderen vanwege zijn malsheid. |

Korrelvolkoren
Bevat gebroken tarwekorrels die nog zichtbaar in het brood zijn. Een dondeervolkorenbrood met een klein volume maar dat erg lang mals blijft. De zichtbare gekneuse tarwekorrels zijn afkomstig van de nog werkende molen 'De Arend' uit Terheijden. Een echt streekproduct. |

Meerzadenbrood
Een volkorenbrood dat is gedecoreerd met sesamzaad bevat een gedeelte roggemeel en meerdere zaden zoals: haver, mais, boekweit, gierst en tarwekiemen. |

Waldkorn
Een meerzadenbrood met een donkere kruimkleur en een grof karakter en een stevige bite.

ZonnebloemBrood
Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.