Index Background

GildeSpelt Extra

Een uniek speltbrood met gezonde zaden zoals zonnebloempitten, lijnzaad en lupine. Vooral zonnebloempitten en lijnzaad bevatten veel nuttige onverzadigde vetzuren die een gunstig effect hebben op het cholesterol gehalte in uw bloed. De combinatie van de ingrediënten zorgen voor een gezond brood met een heerlijke smaak. GildeSpelt extra bevat tarwegluten.

GildeKorn

Het donkerste brood van Nederland is verrassend licht en fijn van structuur. De geroosterde mout geeft het brood een nootachtige smaak en de structuur wordt gevormd door het volkorenmeel. Andere granen zijn haver, gierst en rogge en we voegen gemalen lijnzaad, sesamzaad en zonnebloempitten toe.

Bosbrood

Zeer donker brood met een lichte moutsmaak. Het brood blijft zeer lang mals en is gedecoreerd met roggebloem.

Gildegoud

Een bruin kleurig brood met de eet-eigenschappen van witbrood. Het brood is zeer geschikt voor dagelijkse consumtie, vooal ook voor kinderen en ouderen vanwege zijn malsheid.

Korrelvolkoren

Bevat gebroken tarwekorrels die nog zichtbaar in het brood zijn. Een dondeervolkorenbrood met een klein volume maar dat erg lang mals blijft. De zichtbare gekneuse tarwekorrels zijn afkomstig van de nog werkende molen 'De Arend' uit Terheijden. Een echt streekproduct.

Meerzadenbrood

Een volkorenbrood dat is gedecoreerd met sesamzaad bevat een gedeelte roggemeel en meerdere zaden zoals: haver, mais, boekweit, gierst en tarwekiemen.

Waldkorn

Een meerzadenbrood met een donkere kruimkleur en een grof karakter en een stevige bite.

ZonnebloemBrood

Een heerlijk en mals meergranenbrood gemaakt van tarwemeel, lijnzaad, sesamzaad, stukjes geroosterde hazelnoten en moutmeel. Aan de buitenkant zit dit vierkante brood vol met zonnebloempitten.

Index Background

Alle tijd voor Desembrood

Wij presenteren met trots onze Desembroden.

Lees meer

Lekkerste Brabantse Worstenbroodje!

De specialiteit van Echte Bakker van Disseldorp.

Lees meer

Kollenburger Spelt

Kollenburger Spelt is een oergraan dat verbouwd wordt in ons eigen Limburg.

Lees meer

Gebak

Wij hebben voor u ook een ruim assortiment aan gebakjes.

Bekijk ons aanbod

Taart

Wij hebben ook verschillende soorten taarten in ons assortiment. Vlaaien, verjaardagstaarten en bruidstaarten in verschillende soorten en maten.

Bekijk onze taarten
Van DisseldorpVan DisseldorpDe Echte Bakker
  • Volg ons
© 2023 Van Disseldorp