Teaser Image

Desem 

  Wij presenteren met trots onze Desembroden  Desem is een mengsel van water en tarwemeel, waaraan ‘wilde’ gisten toegevoegd worden. Dit mengsel zorgt ervoor dat het brood rijst. Hoe meer tijd het brood krijgt om te rijsen, hoe beter de smaakstoffen uit de desem zich kunnen ontwikkelen. Dat geeft uiteindelijk een brood met nog meer smaak. En… de bakkers van Van Disseldorp hebben alle tijd!    U kunt uit ons Desem assortiment kiezen voor het Kollenberger Speltbrood, de Bavelse Beuker; een meergranenbrood met pompoenpitten en een Twister; een stokbrood met een open structuur, heerlijk met een salade of stukje kaas bij een lekker glas wijn.

Teaser Image

Worstenbroodje 

  De lekkerste van Brabant!  De specialiteit van Echte Bakker van Disseldorp. In 2005 heeft Van Disseldorp de Echte Bakker de prijs: Lekkerste Brabantse Worstenbroodje gewonnen. Deze prijs wordt uitgegeven door Omroep Brabant.

Teaser Image

Kollenberger Spelt 

  Nieuw!  Kollenburger Spelt is een oergraan dat verbouwd wordt in ons eigen Limburg. Spelt is een zeer gezonde biologische graansoort waar E-nummervrije producten van worden gemaakt. Voor meer informatie over het Kollenberger Spelt, klik hieronder.

Van DisseldorpVan DisseldorpDe Echte Bakker
  • Volg ons
© 2023 Van Disseldorp